Craiova: Se închide centrul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul în centrul Craiovei va fi dat peste cap începând din această lună. Contractul pentru construcţia pasajului a fost semnat marţi de municipalitate cu asocierea de firme SCT Bucureşti şi Erpia, iar autorităţile vor închide centrul pentru a permite derularea lucrărilor.

Şoferii care au zilnic drum prin centrul Craiovei va trebui să se gândească de două ori înainte de a merge cu maşina, începând din această lună. Firmele care au câştigat licitaţia de construire a pasajului suprateran din centrul Craiovei au anunţat că vor începe lucrările rapid şi, chiar din această lună, pe anumite tronsoane de drum traficul va fi restricţionat. „Deocamdată nu s-a stabilit data, luni vom avea o şedinţă de progres la primărie în care va fi aprobat planul de management al traficului. E vorba de închiderea unei porţiuni, aceea între Valea Vlăicii şi spitalul Filantropia, craiovenii trebuind să folosească rute alternative, respectiv strada Iancu Jianu şi Brestei, şi de închiderea unui sens din zona Universitate-Valea Vlăicii, pentru că va trebui să mutăm nişte utilităţi pentru a permite amplasarea pilonilor de la pasaj”, a explicat Lucian Căpitănescu, administrator al societăţii Erpia.
Termenul de finalizare al lucrării este 31 mai 2012, iar valoarea totală la care a fost câştigată licitaţia este de peste 40 milioane de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite