Craiova: Se caută agricultori cu haine groase pentru Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doritorii trebuie să ştie să vorbească engleză la nivel minimal
Doritorii trebuie să ştie să vorbească engleză la nivel minimal

Britanicii caută 50 de români care să poată recolta salată şi legume la temperaturi joase.

Doljenii care nu şi-au găsit încă loc de muncă pe piaţa doljeană de profil, mai au o şansă în Marea Britanie. Şomerii trebuie să se înarmeze însă cu haine groase şi încălţăminte potrivită pentru perioadele reci, având în vedere că munca va fi prestată în spaţiu neacoperit.

Programul de lucru este de opt ore pe zi, 39 de ore pe săptămână, iar doritorii unui astfel de job trebuie să ştie un minim de limbă engleză şi să aibă un cazier judiciar curat.

Cei care vor fi selecţionaţi în cadrul interviurilor vor primi un salariu brut de 5,81 lire pe oră, săptămânal, într-un cont bancar.

Cazarea muncitorilor se va face contra sumei de 31,57 lire pe sătpîmână în dormitoare de 6-12 persoane, separat pentru femei şi bărbaţi.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Dolj, durata contractului pe care îl vor încheia persoanele selecţionate diferă, în funcţie de cultură, din aprilie sau mai, de la trei la şase luni.


Informaţii suplimentare se pot obţine de la AJOFM Dolj, Craiova, strada Eugeniu Carada nr.13A, etajul 1, camera 11 la consilierul Eures.




Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite