Schimbări pe bandă rulantă la conducerea Spitalului Filantropia! Al doilea director financiar numit într-o săptămână, în locul şefei demise cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2, a anunţat astăzi noul director financiar-contabil.
Medicul George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2, a anunţat astăzi noul director financiar-contabil.

Liliana Rogojină, economista de la Spitalul Municipal care în urmă cu o săptămână a fost numită interimar director financiar-contabil, a fost astăzi înlocuită.

Conducerea Spitalului Nr. 2 din Craiova a numit astăzi interimar un nou director financiar-contabil. Este vorba de economista Gabriela Fîrtat, din Sibiu. "Numirea a fost făcută în cadrul comitetului director", a anunţat în urmă cu câteva minute medicul George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal.

În urmă cu o săptămână, aceeaşi conducere a numit-o interimar pe această funcţie pe Liliana Rogojină, economistă în cadrul instituţiei. "Liliana Rogojină va ocupa în continuare postul de economist în cadrul spitalului", a precizat managerul.

Citeşte mai multe despre numirea de săptămâna trecută:

Şefa Spitalului Filantropia, demisă cu scandal, a fost înlocuită. Află cine ocupă postul de director interimar al instituţiei!

Elisabeta Lăjea a fost demisă din funcţia de director financiar-contabil al Spitalului Municipal în luna aprilie, după ce a folosit în scopuri personale maşina instituţiei. Între timp a fost pusă şefă la serviciul financiar.

Citeşte mai multe despre această demitere:

"Fordul şi Filantropia": Directoarea acuzată că a folosit maşina spitalului în scopuri personale a fost demisă


Directoarea demisă după ce a folosit maşina spitalului ca să care cuşca de la soacră a fost pusă şefă la serviciul financiar

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite