Craiova: Scapă de învăţatul pentru bacalaureat cumpărând fiţuici de calitate de pe net

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: fituici-bacalaureat.ro
Foto: fituici-bacalaureat.ro

Elevii sunt încurajaţi de un web site care vinde fiţuici pe Facebook să nu mai înveţe pentru examenul de bacalaureat. Astfel, în fituici-bacalaureat.ro garantează promovarea examentului cu nota 10, pe baza copiuţelor făcute „ca la carte“.

Materialele sunt realizate în cel mai ingenios mod şi se vând cu instrucţiuni de folosire cu tot.  Preţurile variază între 7 şi 23 de lei, însă cu cât cumperi mai multe fiţuici, cu atât preţul scade. Ca serviciile să fie complete, realizatorii site-ului oferă şi sugestii despre cum pot fi ascunse copiuţele. Peste 9.500 de tineri au comandat fiţuici, mulţi dintre cei care le-au primit declarându-se foarte încântaţi de ele. „ Cineva Tare sunt prea tari...am dat si eu comanda..va recomand tuturor“.

Alte mesaj postate pe Facebook tot de elevi :

Alin Goga „am primit si eu coletul si pot sa spun ka sunt multumit..multumesc ...“
Marya Adryan

LE-AM COMANDAT IERI PE NET...SI AZI LE-AM SI PRIMIT!! MULTUMESC!!

Stasik Stanislav

geniale, mai trimit inca o comanda in seara asta pentru inca 3 materii!

Pe fituici-bacalaureat.ro, la secţiunea Descriere, potenţialii clienţi proaspăt absolvenţi de liceu sunt ademeniţi cu detalii tehnice încurajatoare:


FIŢUICI: Cu ajutorul imprimantelor şi aparaturii specializate producem cele mai mici fiţuici de calitate superioară. Dimensiunea fiţuicilor este de 5×10 cm, cu o grosime de câţiva milimetri. O fiţuică cuprinde mai mult de 100 de pagini dactilografiate, corespunzând cerinţelor de BAC 2011.



Oamenii legii susţin că obiectul de activitate al site-ului fituici-bacalaureat.ro nu reprezintă infracţiune.


fituica
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite