Scandal cu bâte, săbii şi cuţite în cartierul ţiganilor din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secunda Pascu era îngrozită de ceea ce s-a întâmplat
Secunda Pascu era îngrozită de ceea ce s-a întâmplat

Incidentul a pornit de la o sumă de bani pe care membrii clanului Pascu o aveau dat altor persoane.

Rromi au declarat că s-au trezit peste ei în casă cu mai multe persoane care i-au luat la bătaie din senin.„ Au intrat peste noi cu săbii, cuţite, topoare şi ne-au omorât cu bătăia. Ne-au cerut 50.000 de euro să le dăm. Cum au văzut că nu avem bani, l-au răpit pe un băiat de 17 ani“, a declarat Secunda Pascu.

Secunda Pascu


Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

În urma altercaţiie două femei, dintre care una însărcinată au ajuns la spital. "O pacientă, prezentând un traumatism de mână, cealalată pacientă, înjunghiată la nivelul braţului stâng şi la nivelul craniului", a precizat medicul UPU SJU Craiova, Valentin Dăbuleanu.      

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul din cartierul Catargiu. „ Cert este că tânărul de 17 ani a plecat de bună voie cu rudele lui pentru a media conflictul. Bărbatul trăia în concubinaj cu o femeie mai în vârstă decât el, iar acest lucru nu era pe placul familiei“,a  spus adjunctul Secţiei 1 de Poliţie din Craiova, comisarul Ionică Tănăsie. 

Membrii celor două familii de rromi s-au împăcat aseară şi au hotărât să nu depună plângere la poliţie. Cert este că nu este pentru prima dată când rromi se războiesc în stradă din această cauză. 

Acesta nu este primul scandal în care sunt implicaţi ţiganii din cartierul Faţa Luncii. În ultimii ani, mai multe altercaţii între clanurile din Craiova s-au încheiat la Spitalul de Urgenţă din Bănie. Aproape de fiecare dată gâlceava a pornit de la o relaţie de dragoste neagreată de una dintre familii.

În august 2008, două familii din cartierul Brestei, învecinat cu Faţa Luncii, s-au bătut cu săbii, bâte şi topoare pentru că nu erau de acord cu relaţia a doi copii.

Un alt scandal a avut loc în vara anului 2009. Mai mulţi ţiganii din Faţa Luncii s-au luat la bătaie cu un cunoscut interlop din oraş chiar în curtea Spitalului  de Urgenţă Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite