Craiova: Scandal cu focuri de armă, în târgul de cherestea de la marginea Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane sunt cercetate de poliţişti după ce, sâmbătă după-amiază, au fost implicate într-un încăierare în care s-au tras mai multe focuri de armă.

Răfuiala s-a petrecut în incinta târgului de cherestea din cartierul craiovean Făcăi. Echipele de jandarmi şi poliţişti au intervenit, pentru a linişti spiritele. “În urma cercetărilor, s-a stabilit că între MARIN C., de 58 ani, C. ALIN, de 32 ani, P. PETRE, de 41 ani, toţi din Podari, G. MIHAIL, de 66 ani, din Teasc, D.C. MONICA,de 35 ani, din Craiova, pe de o parte şi R. FLORIN, de 23 ani, din Segarcea, R. LENUŢA, de 38 ani, din Craiova şi M. ALINA, de 22 ani, din Craiova, pe de altă parte, a avut loc o altercaţie în timpul cărei primii au fost loviţi cu corpuri contondente, motivul fiind faptul că aceştia, care executau unele lucrări de amenajare a unui spaţiu comercial, le solicitaseră celorlalţi să părăsească zona respectivă”, a declarat subocomisar de poliţie Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

S-au ales cu zgârieturi

Unul dintre scandalagii a tras două focuri în aer. Mai multe persoane au suferit răni uşoare, care nu au necesitat internare. Potrivit poliţiştilor, agresorul avea autorizaţie pentru deţinerea armei. “În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând să se stabilească participaţia fiecăruia, iar în funcţie de probatoriul administrat se dispună măsurile legale”, a completat subcomisar Florentina Popescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite