Craiova: Sărbătoare la „Tudor Arghezi“, de ziua liceului şi a scriitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii au transformat astăzi sala de sport în scenă de premiere, dansuri şi demonstraţii sportive. De la şcolari de-a-ntâia şi până la liceeni, copiii au făcut spectacol de zilele şcolii în care învaţă.

Cheia succesului a fost predată de clasa a XII-a C celor de la XI D, iar elevele Roxana Cepoiu, de la a VIII-a şi Andreea Melinescu, dintr-a XII-a, au luat premii de excelenţă.

image

„Cele două eleve au întrunit procentele pe baza cărora se acordă aceste distincţii, ca: 70% învăţătură, olimpiade-concursuri şcolare 15%, disciplină 5% şi contribuţie la promovarea imaginii şcolii 10%“, a precizat directorul Lucian Săndoi. Pe lângă diplome, conducerea liceului le-a mai dat câte 250 de lei.



Din decorul sărbătorii nu au lipsit dansurile sportive şi de societate. E şcolari i-au pregătit învăţătoarele Tanţa Irimescu, Mirela Neguţ, Georgeta Enăchescu şi Ana Badea. Doi dintre dansatori, Alexandru Nine şi Andreea Lupu, care formează un cuplu pe scenele concursurilor, sunt proaspăt medaliaţi cu aur şi bronz.

image
image

Mâine, chiar de ziua scriitorului care a dat numele liceului, va avea loc Simpozionul interjudeţean „Demersul didactic modern în şcoala contemporană“. 
 
Liceul Teoretic Tudor Arghezi are 1350 de elevi. Anul acesta cinci au luat premii la olimpiadele naţionale, 27 la judeţene, 142 la concursuri şcolare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite