Craiova: Samir Sprînceană rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samir a fost prins chiar în timp ce încerca să fugă din ţara. În urma percheziţiei, oamenii legii au ridicat din locuinţa acestuia mai multe probe, care îl incriminează.

Riscă ani buni de puşcărie

Grupul era coordonat de Samir Sprînceană, iar membrii reţelei aveau obligaţia să monteze pe bancomatele din Germania, Franţa şi Italia aparatură pentru copierea datelor cardurilor. Imediat după era clonate cardurile originale şi se scoteau bani din bancomate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la 15 ani de închisoare. Nepotul lui Samir Sprînceană făcea parte din grupul infracţional. Procurorii DIICOT Craiova nu au stabilit deocamdată la cât se ridică valoarea prejudiciului.    
Trecut cu rambursări ilegale de TVA

Samir Sprânceană a mai fost cercetat de procurorii DIICOT în 2006, pentru rambursări ilegale de TVA. Potrivit DIICOT, , în perioada iulie 2003 - octombrie 2004, grupul infracţional a solicitat şi obţinut ilegal, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, TVA cu titlu de rambursare de la Direcţia Generală de Finanţe Publice Dolj în valoare de 660 de miliarde de lei vechi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite