Salariile de la Spitalul CFR din Craiova, întârziate din cauza unor conturi blocate. Află despre ce este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul CFR din Craiova.
Spitalul CFR din Craiova.

Conducerea Spitalului CFR din Craiova spune că plata salariilor a întârziat cu o săptămână din cauză că au fost blocate conturile la Trezorierie. Managerul susţine că spitalul avea datorii de luna trecută, ceea ce a dus la blocarea conturilor.

Medicul Mihaela Popescu, managerul Spitalului CFR din Craiova, spune că plata salariilor a întârziat din cauza unor datorii lăsate de fosta conducere a unităţii. „O explicaţie vis-a-vis de această mică întârziere este că nu s-au plătit datoriile către stat de luna trecută şi conturile au fost blocate în Trezorerie, chiar dacă au fost viraţi banii pentru salarii, până nu am plătit această datorie. Datoriile se referă la contribuţiile la stat, pensii, şomaj şi sănătate. Nu s-au achitat (datoriile – n.r.). Aşa le-am preluat şi aşa ni s-a spus. Au fost achitate a doua zi imediat (16 decembrie– n.r.), după ce conturile au fost blocate, pe 15 (decembrie - n.r.). Conturile au fost deblocate vineri şi astăzi sunt banii daţi”, a declarat medicul Mihaela Popescu, managerul Spitalului CFR din Craiova.

Doctorul Tiberiu Ţenea, fost manager al Spitalului CFR din Craiova, a refuzat să dea declaraţii pe acest subiect.

Plata salariilor la Spitalul CFR din Craiova au întârziat cu o săptămână, data la care acestea trebuiau virate fiind 12 decembrie. Managerul a anunţat că angajaţii îşi vor primi astăzi banii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite