SCM Craiova luptă pentru supravieţuire cu Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii craioveni (albastru) luptă pentru salvarea de la retrogradare
Baschetbaliştii craioveni (albastru) luptă pentru salvarea de la retrogradare

Baschetbaliştii de la SCM Craiova joacă astăzi, de la ora 18.00, pe teren propriu, al treilea meci cu Municipal Oradea, în play-out-ul Diviziei A.

După două înfrângeri în deplasare, oltenii au nevoie de un succes pentru a continua lupta de salvare de la retrogradare.

Venim după două înfrângeri la Oradea, dar noi ne jucăm şansa. Dorim să ne impunem în ambele partide de la Craiova. Este o misiune dificilă, dar băieţii s-au pregătit foarte bine. Noi jucăm fiecare meci pentru supravieţuire, nu pentru glorie. Gloria este în play-off“, a precizat antrenorul de la SCM Craiova, Zeljko Zecevic.

Chiar dacă nu vom reuşi cu Oradea, vom lupta, foarte probabil, cu Dinamo, pentru rămânerea în prima divizie. Am doar nouă jucători la dispoziţie la fiecare meci, dar nu stăm să ne lamentăm şi să găsim scuze. Nu pot decât să promit că vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivul“, a mai spus Zecevic.

Cel mai bun marcator al oltenilor, Darrien Bassett, spune că echipa îşi poate atinge obiectivul: „Îi simt pe colegii mei că îşi doresc acest lucru şi vă spun că vom face totul în teren pentru a ne salva de la retrogradare“.

Rezultatul partidei de astăzi îl puteţi afla de pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite