SCM, locul doi la „Cupa Craiovei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 4-a ediţie a „Cupei Craiovei“ la handbal feminin s-a încheiat cu triumful echipei CSM Bucueşti, care s-a impus astăzi, în meciul decisiv cu gazdele de la SCM, scor de 29-24 (17-15).

În celălalt joc, CSM Ploieşti a învins pe CSM Slobozia cu scorul de 29-21. Aseară, elevele Victorinei Bora au trecut cu 32-21 de CSM Slobozia, după ce învinseseră cu 30-24 pe CSM Ploieşti.

Trofeul a plecat la Bucureşti, oltencele mulţumindu-se cu locul secund şi cu titlul de cel mai bun portar al turneului, obţinut de Ildiko Barbu. Locul trei a revenit ploieştencelor, iar ultima poziţie echipei din Slobozia.

Golghetera competiţiei a fost Alina Moroianu (CSM Ploieşti), iar cea mai bună jucătoare a fost considerată Alina Dobrin, de la CSM Bucureşti.

A fost un turneu reuşit, cu meciuri tari, binevenite pentru această perioadă. Încet, încet căpătăm experienţă şi putem deveni o forţă în handbal“, a spus „vicele“ SCM Craiova, Mugur Guşatu, care a acuzat accidentările celor două jucătoare importante ale echipei, Victorina Bora şi Mia Rădoi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite