S-au oprit lucrările la Secţia de Ginecologie de la Spitalul Judeţean, după ce un bolnav a fost rănit de o bucată de tencuială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reabilitare de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie s-au oprit, după ce o bucată de tencuială a căzut pe un bolnav şi i-a provocat acestuia răni. Ministerul Sănătăţii a fost sesizat de managerul unităţii medicale.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova spun că muncitorii nu mai lucrează la acest moment la Secţia de Obsetrică şi Ginecologie de la Spitalul Nr. 1. "După ce a apărut cazul când o bucată de tencuială s-a desprins şi a afectat un bolnav, am trimis o înştiinţare Ministerului Sănătăţii, pentru că aşa scrie în protocolul nostru de lucru. Am trimis imediat înştiinţarea. Ministerul Sănătăţii este cel care mai poate care o expertiză. Încă nu am primit o rezoluţie de la minister", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul SJU Craiova.

Un bolnav internat la Secţia de Urologie a Spitalului Nr. 1 din Craiova a fost rănit luna trecută după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe tavan şi i-a căzut pe cap. Bolnavul şi reprezentanţii instituţiei au spus că tencuiala care a căzut are legătură cu lucrările de modernizare care se desfăşurau la secţia de la etajul superior, de Obstetrică şi Ginecologie.

Secţia de Obstetrică şi Ginecologie de la Spitalul Nr. 1 din Craiova este într-un proces de reabilitare de la sfârşitul anului trecut. Investiţia, de aproape 6.000.000 de lei, se face cu fonduri de la Banca Mondială.

Citeşte AICI mai multe despre acest caz!

FOTOGALERIE Un bolnav a fost rănit, după ce o bucată mare din tavanul salonului i-a căzut în cap

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite