Craiova: (VIDEO) S-au aprins luminiţele de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O instalaţie luminoasă gigant tronează în mijlocul fântânii muzicale
O instalaţie luminoasă gigant tronează în mijlocul fântânii muzicale

Sute de craioveni au venit în această seară să asiste la aprinderea luminiţelor de Crăciun, în centrul Băniei.

Încântaţi de jocul miilor de lumini, de figurine şi de ghirlandele luminoase, craiovenii s-au pus pe făcut fotografii şi filmuleţe pentru a imortaliza momentele. „Am venit în fiecare an când şi mi se pare unic. E o ocazie să te întâlneşti cu prietenii şi să faci fotografii cu ei, alături de minunăţiile astea”, a spus Mihaela Apostol, studentă în Craiova.  



Piesele de rezistenţă ale aranjamentelor luminoase, instalaţia din mijlocul fântânii muzicale şi şirurile luminoase de pe clădirea primăriei, au făcut deliciul craiovenilor veniţi azi în număr mare în centru.

Luminite
Luminite de Crăciun
Luminite de Crăciun
Alte luminiţe


Craiovenii au brad neîmpodobit


Oamenii au enumerat însă şi câteva neajunsuri ale pregătirilor pentru Sărbători: bradul din Piaţa „Mihai Viteazul” a rămas neîmpodobit şi câteva dintre ghirlandele de lumini nu s-au aprins odată cu celalalte. „Cine ştie, o fi de vină criza asta, n-or mai fi avut bani de globuri, la câţi bani au dat pe instalaţiile astea...”,a spus glumind Mihai Popovici.

În primăvara acestui an, Primăria Craiova a achiziţionat instalaţiile de iluminat artistice de Sărbători cu aproximativ un milion de euro de la firma MK Illumination din Austria.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite