S-a încheiat examenul de rezidenţiat din Craiova. Niciun concurent nu a fost eliminat: "Cum să copieze? Am avut patru supraveghetori în fiecare sală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenţii de Medicină au ieşit din examen la ora 14.00.
Absolvenţii de Medicină au ieşit din examen la ora 14.00.

Peste 500 de absolvenţi de Medicină au susţinut astăzi examenul de rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Conducerea universităţii spune că niciun concurent nu a fost prins copiind.

La examenul care a avut loc astăzi în corpul nou al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova între orele 10.00 - 14.00 au participat 552 de candidaţi. Conducerea instituţiei spune că niciun concurent nu a fost eliminat. "Nu a fost niment eliminat, că să copieze? În fiecare sală am avut câte patru supraveghetori din cadrul universităţii, am colaborat cu Jandarmeria şi cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Rezultatele se vor afla mai târziu de o săptămână cel mai probabil, pentru că întâi se dă punctajul pentru fiecare student, după care urmează contestaţiile", a declarat profesorul universitar doctor Adrian Săftoiu, rectorul UMF Craiova.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce au spus absolvenţii de Medicină despre acest examen.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite