Craiova: S-a aruncat prin luminatorul unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 48 de ani şi-a pus capăt zilelor, ieri dimineaţă, într-un mod mai puţin obişnuit. Aceasta a intrat într-un bloc cu zece etaje din Craiova şi s-a aruncat prin luminator. Rănile deosebit de grave suferite de femeie i-au făcut pe anchetatori să creadă că aceasta s-a aruncat de la unul dintre ultimele etaje.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost alertate, ieri dimineaţă, puţin după ora 08.30, despre faptul că în blocul F9 din cartierul craiovean Brazda lui Novac a căzut o femeie de la un etaj superior. Echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, însă n-au avut ce să mai facă pentru femeie. Aceasta zăcea, fără viaţă, în luminatorul blocului şi avea o mulţime de răni grave, la cap, pe corp şi picioarele zdobite, semn că ar fi căzut de la mare înălţime. Au fost alertaţi şi poliţiştii Secţiei 4 Craiova, pe raza cărora se află blocul respectiv din primele cercetări reieşind că ar fi vorba despre o sinucidere. Femeia se aruncase cu tot cu geantă, astfel că oamenilor legii le-a fost uşor să o identifice, stabilind că este vorba despre Silvia Corneanu, de 48 de ani, din comuna Goieşti.

Blocul în care s-a sinucis femeia

image

Aceasta nu locuia în blocul respectiv, pentru că nici unul dintre locatari n-a recunoscut-o, şi nici nu avea rude care să stea acolo. Mai multe persoane au auzit o bufnitură puternică, însă fără nici un strigăt de ajutor, astfel că toată lumea merge pe ipoteza sinuciderii. “Eu eram în casă şi completam un rebus. La un moment dat am auzit-o pe femeia de servici strigând «Doamne ia-mă! Asta ne mai trebuia!» Am sunat-o, că am numărul ei de telefon, gândindu-mă că iar a aruncat cineva gunoaie peste tot. Nu mi-a venit să cred când am auzit că era o femeie moartă, în luminator. Noi n-am auzit nici un strigăt, nimic. Cred că s-a sinucis. Ne-au arătat fotografia ei, dar să ştiţi că n-o cunosc. Eu sunt pensionată de doi ani şi am timp să mai ies afară, dar n-am văzut-o prin blocul nostru până acum. Păcat de ea…”, ne-a declarat Constantina Antonie, o locatară a blocului F9.

image

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a determinat-o pe femeie să-şi pună capăt zilelor.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite