Craiova: S-a aruncat în gol de teamă că pică BAC-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Marinel Călugăru, în vârstă de 19 ani a sărit aseară de la etajul patru al blocului în care locuia. Tânărul a recurs la acest gest, după ce s-a certat cu tatăl lui, care l-a ameninţat că, dacă nu va trece examenul de bacalaureat, va avea de furcă cu el.

Răzvan a ajuns la spital în stare gravă, iar în această dimineaţă a fost transferat la Bucureşti, unde va fi supus mai multo investigaţii. „Are fracturi multiple şi complexe la nivelul oaselor feţei, prezintă fracturi la nivelul vertebrelor lombare, iar aseară a fost internat la Terapie Intensivă “, a spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craiova

„Era printre primii elevi din clasă“

Răzvan Marinel Călugăru a picat examenul de bacalureat, obţinând nota 5 la Română, 3, 60 la Matematică şi 2, 70 la Biologie vegetală şi animală.

„Suntem în stare de şoc, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Răzvan era printre primii elevi din clasă. Ne surprind notele pe care le-a obţinut. Era un copil cuminte şi foarte deschis cu cei din jur. Era foarte ataşat de părinţi, chiar nu ştiu ce să vă spun. Acum nu contează decât un singur lucru, să îşi revină“, a spus Ana Vîlcu, diriginta elevului de la Grupul Şcolar Industrial de Transporturi Căi Ferate din Craiova.

Părinţii lui Răzvan nu au vrut să comenteze egstul băiatului lor. „Nu vrem să spunem nimic. Vă rog să ne lăsaţi în pace“, a spus tatăl.

„L-am văzut plin de sânge pe ciment“

Veciniilor nu le vine să creadă că Răzvan s-a aruncat de la etajul 4 al blocului 83 din cartierul Craioviţa Nouă.

„Eu l-am văzut plin de sânge pe ciment. Chiar nu ştiu de ce s-a aruncat, dar nu îmi vine să cred“, a povestit Victoria Ungureanu.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite