Craiova: S-a aruncat în faţa trenului, după ce şi-a împuşcat iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Valentin (foto stânga) şi Oana (foto dreapta) au format un cuplu mai bine de şase ani.
Craiova: Valentin (foto stânga) şi Oana (foto dreapta) au format un cuplu mai bine de şase ani.

Un tânăr din comuna Brădeşti-Dolj s-a sinucis în această dimineaţă, după ce a încercat să-şi omoare logodnica. Fata a scăpat cu viaţă.

Tragedia s-a petrecut în gara din Filiaşi-Dolj, unde Valentin Spătărelu (21 de ani), din comuna Brădeşti-Dolj, şi-a pus capăt zilelor. Apropiaţii spun că tânărul a plecat aseară de acasă la un local din Filiaşi, unde logodnica sa, Oana Vrăjitoru (21 de ani), lucra ca barmaniţă. Era înarmat cu un pistol pe care îl cumpărase din Bulgaria.

Valentin Spătărelu, în urmă cu doi ani, în excursie.

image

Aici tânărul a stat până ce a plecat ultimul client, spun oamenii, iar azi-dimineaţă, în jurul orei 3.00, a scos arma şi a apăsat pe trăgaciul îndreptat spre fată. Glonţul a atins-o la nivelul capului. "O patrulă de poliţişti din Filiaşi se afla în serviciu şi, la un moment dat, au fost opriţi de o tânără, care le-a spus că a fost împuşcată, după care acesta a plecat de la faţa locului. Imediat, echipa de poliţişti a demarat verificări, pentru a-l prinde pe cel care a tras focurile de armă", a declarat comisar Amalia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

S-a pozat în maşină, cu două luni înainte de a-şi curma viaţa.

image

Când a văzut că iubita s-a prăbuşit la podea, Valentin Spătăreanu s-a urcat în maşină, îşi amintesc cei care astăzi se aflau în local, s-a dus direct spre şinele de cale ferată şi s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc. Apropiaţii au rămas şocaţi, când au auzit vestea. "Vali era un copil liniştit, la locul lui. Nu s-a auzit să fi făcut vreun scandal sau în casa lor să aibă loc certuri. Şi ea părea fată bună. Nu ne vine să credem că aşa nenorocire s-a abătut în familia asta", ne-a spus Nicolae Vulturu, de 43 de ani, vecinul tânărului care a decedat (foto jos).

image

Colegii din şcoala generală spun că Oana şi Valentin s-au cunoscut din primele clase şi că tot atunci s-au împrietenit. În tot acest timp au fost de nedespărţit. "Se înţelegeau de minune şi se iubeau foarte mult. Ea se mutase în casa lui Vali de vreo doi ani şi plănuiau să se căsătorească în vara asta. Am fost colegă cu amândoi", ne-a povestit Irina Mateucă, de 21 de ani (foto jos).

image

În ultima perioadă, cunoscuţii au obsevat un comportament ciudat din partea băiatului. "Părea foarte abătut. În sat se aude că Oana ar fi avut o relaţie cu patronul de la bar, iar Vali ar fi aflat de acest lucru. Cred că a suferit prea mult şi şi-a ieşit din fire“, a completat una dintre cele mai bune prietene ale cuplului care astăzi s-a destrămat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite