Craiova: Rommel Voicu, ucigaşul lui Andrei Goreci a mai primit 30 de zile de arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Dolj i-au prelungit mandatul de arestare agresorului până pe data de 5 decembrie. Andrei Goreci a fost ucis cu două lovituri de cuţit chiar în faţa Liceului „Tudor Arghezii“. Agresorul a fugit imediat de la faţa locului, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge. La câteva ore a fost prins şi a fost reţinut. Ucigaşul a ascuns arma crimei în boscheţi.

Atacatorul a susţinut în faţa anchetatorilor că nu a vrut să-l ucidă pe elevul de 17 ani, ci doar să-l intimideze. Andrei Goreci (17 ani) şi prietenul lui cel mai bun, Cristian Manea (17 ani), se îndreptau pe data de 7 octombrie  către şcoală. Cu două minute înainte să intre pe poarta instituţiei de învăţământ, un fost elev al liceului, care-i aştepta, s-a năpustit asupra lor cu un cuţit şi a lovit fără milă.

Rommel Voicu, criminalul lui Andrei Goreci


     
Pe Andrei l-a înjunghiat în inimă, iar pe Cristian l-a rănit. Copiii au privit cu spaimă cum colegul lor îşi dădea ultima suflare, într-o baltă de sânge. Medicii de la ambulanţă au încercat în zadar să-l readucă la viaţă.

image

Andrei Goreci a fost înjunghiat de două ori

image

Tragedia a pornit de o banală îmbrânceală între elevi. „Cristian Manea, prietenul lui Andrei s-a certat, în urmă cu câteva zile, cu fratele agresorului, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu. Criminalul este cercetat pentru omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare. Tânărul a fost dus la Jilava unde a fost supus unui examen psihiatric. Într-o lună de zile vom primi rezultatul. ", a  spus Magda Bădescu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

image
image

Criminalul a încercat să se sinucidă de două ori

Bunica din partea mamei a tânărului spune că acesta era instabil psihic de o bună perioadă de timp. Potrivit acesteia, Romel Voicu a încercat să se sinucidă de două ori, ultima dată fiind astă-vară. „De Paşte, a băut otravă şi a încercat să se omoare, iar în această vară a plecat la Jiu să se înece. Îmi pare rău, mamă, şi de familia băiatului omorât care, săracu’, putrezeşte în pământ, la 17 ani. Nu credeam că nepotul meu este în stare de aşa ceva“, a spus, cu lacrimi în ochi, Ioana Mătuşa, din Malu Mare.

Bunica lui Rommel Voicu

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite