Craiova: Rommel Voicu, criminalul lui Andrei Goreci va fi suspus unei expertize psihiatrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost transferat în urmă cu câteva zile la Penitenciarul Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Avocatul agresorului vrea să dovedească că acesta nu a avut discernământ atunci când a săvârşit crima.  Rommel Voicu este acuzat pentru omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare. „În urma experizei se va stabili dacă tânărul a avut discernământ în momentul săvârşirii faptei.“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

image

Andrei Goreci (17 ani) şi prietenul lui cel mai bun, Cristian Manea (17 ani), se îndreptau pe data de 7 octombrie către şcoală. Cu două minute înainte să intre pe poarta instituţiei de învăţământ, un fost elev al liceului, care-i aştepta, s-a năpustit asupra lor cu un cuţit şi a lovit fără milă. Pe Andrei l-a înjunghiat în inimă, iar pe Cristian l-a rănit. Copiii au privit cu spaimă cum colegul lor îşi dădea ultima suflare, într-o baltă de sânge. Medicii de la ambulanţă au încercat în zadar să-l readucă la viaţă.

image
image

Rommel şi-a recunoscut vina

Agresoul a fost prins la două ore de oamenii legii. Criminalul şi-a recunoscut vina şi a declarat că a vrut doar să îl sperie pe Andrei. Roomel Voicu le-a spus anchetatorilor că prietenul victimei l-a bătut pe fratele lui şi că a venit la şcoală să îl ajute.„Intenţia mea nu a fost să omor pe cineva“, a declarat Rommel.

Romel Voicu pozează drept un dur pe profilul de Hi5

Fratele agresorului a fost mutat la o altă şcoală

Familia criminalului a decis să îl mute la o altă instituţie de învăţământ pe fratele lui Roomel Voicu. Băiatul nu a mai venit la liceul Tudor Arghezi din momentul în care Andrei a fost ucis.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite