S-au întors acasă ca să petreacă sărbătorile cu familia. Oltenii din Italia şi Franţa au lăsat străinătatea pentru a face Crăciunul în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autogara Nord din Craiova.
Autogara Nord din Craiova.

Reprezentanţii agenţiilor de transport spun că numărul oltenilor care s-au întors acasă din străinătate s-a dublat în această perioadă. Cei mai mulţi au venit din Italia şi Germania.

Angajaţii agenţiilor de transport spun că tot mai mulţi olteni au venit în ţară, în perioada sărbătorilor de iarnă. "A crescut foarte mult (numărul călătoriilor din străinătate - n.r.). A crescut cu 50 % faţă de perioada de dinainte de sărbători. Vin din toate ţările, noi suntem agenţie de transport internaţional. Cei mai muli sunt din Italia şi Germania", a spus Paul, reprezentantul filialei din Craiova a agenţiei de transport persoane Atlassib. Şi autocarele care i-au adus pe români din Belgia şi Franţa s-au umplut la alte agenţii. "În această perioadă, faţă de lunile trecute, a crescut vânzarea biletelor cu aproximativ 20%. Sunt persoane care au venit din Franţa, Belgia, Italia, Spania", a spus Simona Lupu, reprezentant Eurolines Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite