Craiova: România, ultima destinaţie din Colecţia National Geographic Traveler

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghidul cu numărul 26 conduce cititorii pe plaiuri mioritice, redate prin specific tradiţional, simboluri şi peisaje de o rară frumuseţe.

Teodor Catana este unul dintre românii care susţine cunoaşterea istoriei ţării şi aplecarea spre identificarea celor mai frumoase colţuri ale acestui teritoriu. A răsfoit şi celelalte ghiduri care au însoţit ziarul Adevărul, în fiecare zi de vineri, încă din luna martie, pe care a avut grijă să le aducă în biblioteca personală soţia sa Veronica. L-au cucerit fiecare în parte prin relatările despre minunile planetei, dar şi pentru că i-au dat şansa să descopere locuri în care n-a avut şansa, nici posibilitatea să ajungă. Ghidul România îl priveşte ca pe carte care nu ar trebui să lipsească din nicio casă, pentru că informaţiile din paginile acestui volum vorbesc despre cine suntem, de unde venim.

„E o lecţie de geografie pe de o parte, iar pe de altă parte este o lecţie de istorie. În plus, cei mai mulţi dintre locuitorii ţării cred că nu îşi cunosc prea bine nici zona din care provin sau în care stau acum. Iar cum veniturile multora sunt foarte mici, este greu de crezut că pot pleca în excursii dintr-un capăt în altul al ţării“, spune Teodor Catana, expert contabil. 

Ghidul România, la chioşcuri şi în Librăriile Adevărul

Numărul 26 al Colecţiei National Geographic Romania a putut fi achiziţionat astăzi împreună cu ziarul Adevărul. Cititorii din Craiova, care nu au ajuns la chioşcuri, se pot opri pe strada Împăratul Traian, numărul 9, la Librăria Adevărul, unde vor găsi Ghidul România la acelaşi preţ, 13,99 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite