Rezultatele la rezidenţiatul din Craiova se vor afişa în această săptămână. Mâine va ajunge la Ministerul Sănătăţii lista cu punctajul concurenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 500 de absolvenţi de Medicină au susţinut ieri la Craiova examenul de rezidenţiat.
Peste 500 de absolvenţi de Medicină au susţinut ieri la Craiova examenul de rezidenţiat.

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova a anunţat că mâine va fi trimisă Ministerului Sănătăţii Publice lista cu toţi concurenţii care au susţinut examenul de rezidenţiat şi cu punctajul acestora.

Reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova, unde ieri s-a desfăşurat examenul de rezidenţiat, spun că rezultatele se vor afişa în această săptămână. "Mâine se va trimite la minister lista cu ierarhia candidaţilor, în funcţie de punctajul obţinut de fiecare. Rezultalele se vor afişa în această săptămână, depinde şi de cum se desfăşoară activitatea la celelalte centre universitate din ţară. Însă oricum, în această săptămână se vor afişa rezultatele", a declarat profesorul universitar doctor Adrian Săftoiu, rectorul UMF Craiova.

Peste 500 de absolvenţi de Medicină au susţinut ieri examenul de rezidenţiat în corpul nou al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova. Pentru centrul universitar din Bănie au fost puse la dispoziţie 207 locuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite