Rezidenţii din Craiova, premiaţi astăzi la Predeal pentru lucrări ştiinţifice. Evenimentul a reunit medici din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă.
Foto: Arhivă.

Trei medici rezidenţi de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova au fost premiaţi în această dimineaţă la Predeal, pentru mai multe lucrările ştiinţifice prezentate la acest sfârşit de săptămână.

La prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Medicilor Rezidenţi în Pneumologie care a avut loc la Predeal în perioada 9-11 decembrie au prezentat lucrări ştiinţifice 46 de studenţi de la toate centrele universitare din ţară. De la Craiova au participat patru medici rezidenţi, trei dintre aceştia fiind astăzi premiaţi. "La această manifestare au fost acordate patru premii I, două dintre ele ajungând la Craiova. Este vorba de medicii rezidenţi de la secţiile clinice de pneumoftiziologie Raluca Marinaş şi Cristina Călăraşu, care au obţinut premiul I. La congres au fost acordate patru premii II, unul fiind înmânat medicului rezident de la Craiova, Andreea Damaris-Ardelean", a declarat conferenţiar doctor Mimi Niţu, coordonatoarea lucrărilor, medic la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite