Craiova: Reunire de grădiniţă la Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gângioveanu şi Firţulescu, doi dintre tinerii de bază ai Ştiinţei
Gângioveanu şi Firţulescu, doi dintre tinerii de bază ai Ştiinţei

Majoritatea lotului Ştiinţei a efectuat astăzi vizita medicală, însă pe culoarele Policlinicii Sportive din Craiova părea că se află o echipă de juniori. La 24 de ani, Florin Costea şi Mihai Dina au fost veteranii de la reunirea Universităţii, primul susţinând că s-a şi speriat puţin când a văzut atâţia jucători tineri.

La vizită au apărut şi câteva figuri noi, fratele lui Valerică Găman, Irinel, ultima dată la CSM Vâlcea, şi Giurcă, de la echipa a doua, care s-au alăturat altor jucători reveniţi de unde au fost împrumutaţi. Media de vârstă a echipei prezente la controlul medical nu a depăşit însă 21 de ani, lucru remarcat de golgheterul Florin Costea.

Am ajuns alături de Dina veteranii echipei. Nu s-a mai întâmplat de mult asta la Craiova. M-am şi speriat puţin când am ajuns la Policlinică. Chiar dacă va fi o echipă de tineri în retur, eu sper să aibă un parcurs foarte bun şi să ajungă în primele opt anul acesta, iar în sezonul următor, când vor mai creşte ei, poate vor avea şi rezultate“, a spus atacantul de 24 de ani, care speră să fi scăpat de ghinionul ratărilor care l-a urmărit în tur.

Alb-albaştrii au trecut bine de vizita medicală, cele câteva kilograme în plus pe care le-au avut unii dintre ei putând fi date uşor jos în perioada de pregătire, după cum a dat asigurări medicul Claudiu Stamatescu. Alţii, cum ar fi Mihai Costea (foto), ar trebui să mai pună chiar câteva kilograme.

Sunt sănătos tun şi gata de muncă. Sper să avem şi rezultate. Abia aştept returul. Nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Dimpotrivă, trebuie să mai pun“, a precizat mezinul familiei Costea, care îşi doreşte ca fratele său Florin să ajungă la o echipă mare din Europa.

20 de alb-albaştrii la vizita medicală

La Policlinica pentru Sportivi s-au prezentat în această dimineaţă 20 de componenţi ai Ştiinţei, 18 craioveni şi doi vâlceni, fraţii Costea: Portarii S. Lung Jr. şi Mecea şi jucătorii V. Găman, I. Găman, Giurcă, Ologu, Dina, Roman, Crăciun, Buşu, J. Nicolae, R. Barbu, Firţulescu, Gângioveanu, I. Popescu, Gogoşoiu, Buleică, Bărboianu, Fl. Costea şi M. Costea.
Luni mai sunt aşteptaţi la vizita medicală Trică, Prepeliţă, Răducu, Bădoi şi străinii din lot: Merlier, Mitchell, Rose, Dilevski, Baird şi Wobay.

Mihai Costea la vizita medicala

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce părere au alb-albaştrii despre noul antrenor Mark Wotte şi de care dintre jucătorii Universităţii Craiova a fost „înfiat“ Dragoş Firţulescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite