Craiova: Rescrie povestea parcului tău cu un simplu click

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii sunt invitaţi să intre pe www.parcultau.ro și să voteze parcul din Craiova care are cea mai mare nevoie de reamenajare, spaţiul verde cu cele mai multe voturi urmând să fie reabilitat integral în iunie.

Asociația Vasiliada, în parteneriat cu Primăria Craiova și cu o companie privată au lansat în Craiova programul „Fiecare parc are povestea lui“, prin care locuitorii sunt invitaţi să decidă care este parcul din oraș care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Ei pot vota până în 27 mai unul dintre cele trei parcuri situate în cartierele 1 Mai, Cerna și Pușkin, selectate cu ajutorul Primăriei din Craiova. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în iunie printr-o finanţare asigurată integral de compania privată.

„Considerăm că proiectul «Fiecare parc are povestea lui» a reușit să creeze cadrul în care autoritatea locală, mediul economic privat și societatea civilă s-au putut reuni într-un frumos gest de filantropie comunitară“, a declarat preotul Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.

Pentru a alege parcul preferat, craiovenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul dintre voluntarii asociației care vor fi prezenţi în mai multe zone ale Băniei.
 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite