Nemulţumiri astăzi la o şedinţă cu uşile închise, la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" Craiova.
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" Craiova.

Aproape 40 de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" au avut astăzi o şedinţă cu uşile închise, la care a participat şi conducerea unităţii medicale.

Întâlnirea, la care a fost prezent şi managerul spitalului, conferenţiar doctor Iulian Diaconescu, a adunat în jur de 40 de cadre medicale de la Dispensarul TBC din Craiova. Şedinţa a fost organizată pentru a fi discutată problema salariilor şi a scăderii sporurilor, pentru care angajaţii au organizat un protest la începutul săptămânii. Discuţiile au fost destul de aprinse şi astăzi, unii angajaţi reproşând conducerii spitalului că le scad sporurile, în condiţiile în care ar fi angajaţi care sunt plătiţi fără a-şi desfăşura activitatea corespunzător programului şi caietului de sarcini.

"Eu l-am invitat pe domnul manager, pentru a discuta cu salariaţii despre reducerea sporurilor de la 100% la 50%. Normal că sunt nemulţumiri când e vorba de reduceri de sporuri, dar asta se întâmplă la multe spitale, nu doar la noi. Sperăm să nu se ajungă la alte măsuri, precum cea a zilelor libere, fără plată, sau a disponibilizărilor. Discuţiile au fost pe un ton normal", a declarat doctoriţa Mimi Niţu, din cadrul Dispensarului TBC de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş", care a mai precizat că la şedinţă au fost prezenţi şi directorul medical, alături de cel de îngrijiri.

Întâlnirea, care a început la ora 10.30, a durat o oră.

Până la această oră, conducerea spitalului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere cu privire la această situaţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite