Craiova: Repatrieri la Ştiinţa: Revine Gângioveanu, urmează Andrei Ionescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu ar putea îmbrăca din nou tricoul alb-albastru
Andrei Ionescu ar putea îmbrăca din nou tricoul alb-albastru

Până să facă rost de banii care să-l aducă pe Victor Piţurcă la echipă, finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a întocmit lista de plecări şi veniri.

Din câte se pare, pe lista neagră se află, „veteranii“ Dorel Stoica, Florin Şoavă şi Vali Bădoi, care ar putea părăsi Ştiinţa în această iarnă. Cei trei ar putea fi urmaţi de unul dintre australieni, cel mai probabil Joshua Rose, şi de Juliu Wobay. Leonezul, care are şi un salariu destul de mare, s-a certat cu unul dintre oficialii echipei şi a intrat în dizgraţia conducerii. De fapt, Mititelu a anunţat imediat după meciul de la Galaţi că va renunţa la patru-cinci jucători în afară de Florin Costea, scos deja oficial la vânzare.

La capitolul veniri a apărut un prim nume, Cosmin Gângioveanu (foto). Acesta va fi rechemat de la FC Vaslui, unde fusese împrumutat pentru un an după ce a avut, în vară, un conflict cu conducerea clubului, pentru că a preferat să susţină examenul de Bacalaureat în loc să plece în cantonament cu echipa.

O să revin la Universitatea. În vară a fost ce a fost, a trecut, poate că şi eu am fost puţin orgolios, pentru că am vrut să dau acel examen. Sper să joc cât mai bine, să ajut echipa să iasă din situaţia în care se află, pentru că îmi doresc din tot sufletul să revină acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului“, a precizat Gângioveanu, care crede că Universitatea a ajuns pe ultimele locuri în clasament doar din cauza ghinionului şi că nu se poate pune problema retrogradării.

image

Gigi Becali îl trimite pe Ionescu la Craiova

La Universitatea ar putea ajunge un alt fost jucător, Andrei Ionescu. Vândut de Mititelu la Steaua pentru 500.000 de euro tot în urma unui conflict cu jucătorul, Ionescu nu a mai intrat în vederile lui Mihai Stoichiţă, fiind trimis la echipa a doua.

Se pare că Gigi Becali (foto) l-ar fi propus grupării din Bănie pentru suma de 200.000 de euro, clauza de 50 la sută dintr-un eventual transfer urmând să rămână în picioare. 

Andrei Ionescu nu ştia astăzi nimic despre o eventuală cedare a sa la Craiova „Pe mine nu m-a anunţat nimic domnul Becali. O să vorbesc cu dânsul şi apoi o sa decid. Alte comentarii nu fac“, a precizat „Micul Balaci“, care nu exclude însă o posibilă revenire în Bănie, în anumite condiţii.

Gigi Becali
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite