Reduceri pe ultima sută de metri pentru ţinutele de Revelion! Astăzi unele magazine ţin uşile deschise până la prânz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Drăgănoiu ne arată câteva modele de rochii preferate de oltence pentru Anul Nou.
Claudia Drăgănoiu ne arată câteva modele de rochii preferate de oltence pentru Anul Nou.

Patronii au lăsat din preţul rochiilor şi costumelor pentru bărbaţi cu până la 30%. Craiovencele au ales stilul simplu, cu rochii scurte, de culori închise. Foarte puţine doamne au optat pentru corset şi accesorii.

Vânzătoarele spun că în această săptămână au scăzut din preţul vestimentaţiilor elegante, pentru a atrage cumpărători. „Spre exemplu, o rochie lungă de mătase, care lunile trecute costa 690 lei, acum o dăm cu 530 lei. Am făcut acest lucru pentru că este criză şi, în al doilea rând, am vrut ca toate doamnele care vor să se simtă bine de Anul Nou să-şi permită o ţinută deosebită”, ne-a spus Claudia Drăgănoiu, vânzătoare la un magazin din zona centrală.

    O rochie scurtă costă între 80 lei (foto stânga) şi 240 lei (foto dreapta)


                

Craiova
Craiova


Comercianţii spun că, pentru noaptea dintre ani, au fost preferate culorile gri, vişiniu închis şi, în mod special, negru. „S-a mers pe linia rochiilor simple şi scurte, elegante şi totodată confortabile. Foarte puţine persoane s-au orientat spre vestimentaţiile încărcate cu multe accesorii, de culori aprinse, precum roşu sau albastru”, a adăugat Claudia, care astăzi va sta în magazin până la ora 12.00, ca să mulţumească şi ultimul client.

             Această rochie, la 80 lei, a fost vândută aseară.

        

Craiova

Preţul unei rochii pentru Anul Nou variază, la magazinele din Craiova, între 20 şi ajung la 800 lei. Nici ofertele pentru bărbaţi nu au fost  mai sărace. Aceştia au putut admira pe manechinele din oraş costume de culori variate, din stofă. „Preţurile sunt între 200 lei şi  500 lei. Dar de câteva zile am făcut reducere cu 30%, ca să împăcăm pe toată lumea”, ne-a spus Elena Stănculescu, vânzătoare. 


Cumpărături în ultima zi


Elena Maria, o farmacistă din Craiova, spune că şi-a făcut abia astăzi cumpărăturile, pentru că a fost prea ocupată. „Am avut treabă tot timpul şi am stat la serviciu până ieri. Seara eram prea obosită să mai ies prin oraş. Azi-dimineaţă reuşii să îmi iau o fustă lejeră cu bluză gri”, ne-a spus tânăra.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite