Reacţia şefei de sindicat, despre cazul de moarte suspectă în care este implicat un membru al organizaţiei: "Ne-aţi terfelit imaginea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Sindicatului Pneumoplus din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase a reacţionat astăzi în cazul medicului cercetat după ce un tânăr pe care l-a tratat a murit.

Ştefana Bosnea, şefa Sindicatului Pneumoplus, a fost revoltată de mediatizarea cazului de moarte suspectă în care este implicat un membru al organizaţiei. Din cadrul acestui sindicat face parte doctorul Lucian Ioncică, cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova după ce familia unui tânăr l-a acuzat de malpraxis. De asemenea, filiala din Dolj a Colegiului Medicilor şi conducerea unităţii medicale au declanşat anchete în acest caz. "Ne-aţi terfelit imaginea. Nu mie, ci unităţii", a răbufnit Ştefana Bosnea, care este asistenta medicală a medicului Ioncică şi şefă de sindicat. 

Craiova.adevarul.ro vă dezvăluie zi de zi toate detaliile anchetei în cazul morţii suspecte de la Spitalul de Boli Infecţioase

Sorin Frăţilă, de 31 de ani, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce mai bine de o lună a fost tratat de tuberculoză la Spitalul de Boli Infecţioase. Familia tânărului a depus sesizări la mai multe instanţe, susţinând că doctorul Lucian Ioncică i-a pus un diagnostic greşit. Craiova.adevarul.ro a publicat toate detaliile cazului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite