Craiova: Război total la Târgu-Jiu: Oltenii uită de prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Orac (dreapta) nu va ţine cont de prietenia cu Alex Piţurcă (centru)
Daniel Orac (dreapta) nu va ţine cont de prietenia cu Alex Piţurcă (centru)

Duelul de luni seară dintre Pandurii şi Universitatea Craiova se anunţă unul pe viaţă şi pe moarte. Prieteni în afara terenului, unii dintre componenţii celor două echipe spun că vor uita de amiciţii când vor intra pe gazon.

Meciul Ştiinţei de la Târgu-Jiu va fi un prilej pentru doi buni prieteni de a se reîntâlni, de această dată din postura de adversari.

Daniel Orac şi Alex Piţurcă au fost de mai multe ori colegi, începând cu junioratul de la Steaua, apoi cu FC Caracal, Universitatea şi Pandurii.

Mă reîntâlnesc cu bunul meu prieten Alex din postura de adversar şi îi urez succes, dar după meciul cu noi. Nu e vorba neapărat de un meci de orgolii, pentru că nu văd de ce ar exista orgolii între aceste două echipe. Nu cred că se pune problema ca vreuna din ele să retrogradeze în acest sezon. Pentru noi contează să ne revenim. Avem aceleaşi şanse ca şi Craiova, la acest meci. Cred că un egal nu ar fi avantajos pentru niciuna dintre echipe“, a spus Orac.

Chiar dacă a jucat şi la Universitatea, mijlocaşul pandurilor spune că duelul de luni este unul obişnuit pentru el: „Pentru mine, meciul cu Craiova este ca oricare altul, unul important pentru echipă, pe care trebuie să-l câştigăm. Fiecare joc e la fel, mai ales în situaţia de acum. Avem nevoie de victorie şi sper să o şi obţinem, pentru a readuce echipa într-o zonă mai liniştită“.

„Ştiu că aici spectatorii sunt mai aproape de o echipă de tradiţie cum e Craiova, dar dacă noi vom obţine victoria vom avea suporterii noştri care ne vor aplauda la final“, a mai spus Orac.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce spune antrenorul Mark Wotte despre duelul cu Pandurii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite