Rahan s-a aventurat din nou printre olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fascinaţi de curajul şi puterea luptătorului, copiii nu ratează nicio zi de marţi pentru a descoperi peripeţiile eroului lor preferat.


Robert Valentin Voica merge încă la grădiniţă, dar ştie la cei şase anişori ai lui că vrea să fie un salvator, asemenea personajelor care îl inspiră, cum sunt Tarzan. Hercule, Spiderman şi Rahan. Pe acesta din urmă îl admiră pentru că nu îi este frică de luptele cu creaturile fioroase, pe care le înfruntă şi astfel face loc binelui în viaţa oamenilor. „Este un luptător puternic. Îmi place de el că nu este învins şi se descurcă în aventurile periculoase“, spune micuţul de la Grădiniţa numărul 38, care se visează poliţist când va fi mare ca mami şi ca tati. Astăzi, copiii au descoperit trei aventuri în benzile desenate Rahan, precum „Zeul fericire“, „Arcul cerului“ şi „Gheara lungă“. Revista s-a distribuit împreună cu ziarul Adevărul, la preţul de 7,95 lei, la chioşcuri, dar şi în Librăria Adevărul, situată pe strada Împăratul Traian, numărul 9.


Abţibilduri cu lipici la premii


Şi numărul 17 al revistei Rahan ataşează la colecţie un nou abţibild cu care se poate complete albumul şi intra în competiţia care îi trimite pe câştigători în Africa. Pentru acesta este nevoie de adunarea tuturor foiţelor ce rămân după dezlipirea abţibildelor şi expedierea lor la OP 33, CP 80 Bucureşti, cu menţiunea „pentru concursul «Rahan te trimite în safari!»“.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite