Craiova: Protestul tinerilor împotriva violenţei, amânat pentru miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii vor porni Campania „Violenţa ucide îngeri“ în Piaţa Mihai Viteazul
Tinerii vor porni Campania „Violenţa ucide îngeri“ în Piaţa Mihai Viteazul

Campania „Violenţa ucide îngeri“, iniţiată de mai multe organizaţii neguvernamentale în memoria elevului Andrei Goreci, ucis pe 7 octombrie, cu două lovituri de cuţit, nu a mai debutat astăzi, din cauza lipsei aprobărilor.

„Am fost dimineaţă la primărie şi mi s-a explicat că trebuia să o solicităm cu trei zile înainte de protest. Aşteptăm până miercuri, pentru că nu vrem să încălcăm legea, ci să o susţinem. Poliţia şi Jandarmeria ne-au asigurat de tot sprijinul“, spune Ramona Jinar, voluntar în cadrul Centrului Educaţional de Resurse şi Training.

Pe 13 octombrie, de la ora 11.00, tinerii, îmbrăcaţi în alb, vor să picheteze sediile poliţiei judeţene, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Judecătoriei, Tribunalului şi Curţii de Apel . Joi, ei vor porni într-un marş al tăcerii şi al durerii.

„Vrem să atragem atenţia asupra creşterii numărului de acte de violenţă în Craiova. Poate acest copil a fost ultimul care a murit dintr-o prostie“, precizează liceanul Flavius Istrate, încă afectat de pierderea prietenului său Andrei Goreci.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite