Craiova: Probe de foc pentru elevii Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de adolescenţi au înfruntat astăzi căldura şi timp de trei ore au încercat să demonstreze că sportul dă sănătate şi ţine viu spiritul de echipă.

Sunt elevi din 12 şcoli craiovene, implicaţi alături de AIESEC în proiectul „Învaţă să schimbi viitorul“, finanţat prin programul „Tineret în acţiune“. Împreună cu cei 10 studenţi străini, trainerii lor de-a lungul proiectului demarat pe 18 iulie, s-au grupat în echipe, botezate ad-hoc, în Parcul Tineretului, şi au intrat în competiţii, pe cât de haioase, pe atât de puternice.

„Baloanele şi apa ne plac tuturor. Tot ce facem seamănă cu un joc educativ. Ne simţim extraordinar împreună“, mărturiseşte Denisa Cojoacă, managerul proiectului. Şi după ce au sărit într-un picior minute bune, cu un balon legat de el, hotărâţi să nimicească balonul inamic legat de piciorul unui alt concurent, s-au mobilizat să mute apa dintr-o găleată în alta cu ajutorul unui burete. După jocuri, au intrat pe teren, care la volei, care la handabal sau baschet. 
Proiectul se va încheia pe 4 septembrie, cu un marş prin centrul Cetăţii Banilor prin care tinerii vor încerca din nou să facă apel la respecta faţă de viaţă, curăţenie, sănătate. 


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite