Probă scrisă pentru postul fostei directoare de la Spitalul Filantropia, demisă pentru că s-a folosit de maşina instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Lăjea, una dintre candidate pentru funcţia de şef serviciu financiar-contabil de la Spitalul Filantropia.
Elisabeta Lăjea, una dintre candidate pentru funcţia de şef serviciu financiar-contabil de la Spitalul Filantropia.

Trei candidate pentru postul de şef serviciu financiar-contabil de la Spitalul Nr. 2 au dat astăzi examen scris. Postul a fost ocupat până la acest moment de către o fostă directoare, demisă după ce a folosit în scopuri personale maşina instituţiei.

Trei angajate de la Spitalul Filantropia au dat astăzi examen pentru postul de şef serviciu financiar-contabil, deţinut până în prezent de Elisabeta Lăjea, fost director financiar-contabil. Aceasta a fost demisă din funcţie în luna aprilie, după ce a folosit maşina unităţii ca să care de la soacră o cuşcă pentru câini.

"Astăzi a avut loc proba scrisă. Lucrările vor fi verificate de o comisie specială, după care urmează proba orală. Probabil săptămâna aceasta va avea loc proba orală", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2 din Craiova.

Pentru acest post din cadrul spitalului s-au înscris Daniela Dumitraşcu, economistă care a mai ocupat funcţia de şef serviciu financiar-contabil, Elisabeta Lăjea, fostul şef al acestui serviciu, şi economista Liliana Rogojină, care are în CV funcţia de director interimar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite