Craiova: Printr-o victorie la CFR Cluj, Ştiinţa are şansa să se apropie de Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova va întâlni în această seară, de la ora 20.00, în deplasare, echipa în faţa căreia a pierdut calificarea în semifinalele Cupei României, CFR Cluj.

Printr-o victorie în această seară, elevii pregătiţi de Eugen Neagoe pot să revină în lupta pentru cupele europene, în acest moment fiind la opt puncte distanţă de locul 6, ocupat de campioana României, Unirea Urziceni.

Ştiinţa va juca pe stadionul din Gruia după eliminarea din Cupa României, tot în faţa CFR-ului, când oficialii alb-albaştrilor au contestat vehement arbitrajul. Jucătorii lui Eugen Neagoe vor revanşa şi să repete cel puţin scorul din sezonul trecut de la Cluj, când Universitatea a obţinut un punct, rezultat 1-1. Faţă de partida din cupă, în lotul Universităţii vor reveni Dorel Stoica, Prepeliţă şi Trică.

Antrenorul Eugen Neagoe nu consideră că îşi va lua revanşa, în această seară, în faţa ardelenilor şi salută revenirea celor trei mijlocaşi. „Nu este vorba de nicio revanşă. Este un joc de campionat, îl tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate. Un lucru bun este faptul că şi jucătorii, cei accidentaţi, mă refer la Trică, Stoica, Prepeliţă, în acest moment, se prezintă destul de bine. Vom vedea până la ora jocului dacă ne vom putea baza pe ei. Este greu să trecem peste acel joc, dar în fotbal vin alte meciuri, trebuie să te gândeşti la alte jocuri. Nici nu mă interesează cum vom fi primiţi, important este ca noi să jucăm bine, să avem o evoluţie bună şi să reuşim un rezultat bun“, a afirmat Neagoe.

Partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova se va disputa în această seară, de la ora 20.00 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite