Craiova: Prinşi la locul faptei, după un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Dolj cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani sunt autorii mai multor furturi de la CFR. În 2009 au sustras de la o locomotivă  şapte radiatoare de cupru. Hoţii au crezut că nu vor fi prinşi şi, la începutul anului, şi-au încercat iar norocul, dar poliţiştii de la transporturi i-au prins după o urmărire ca în filme. Au tras şase focuri de armă pentru a-i putea opri pe hoţi.

Cei trei se află în arestul poliţiei, fiind acuzaţi de furt calificat, şi riscă să petreacă până la 12 ani în spatele gratiilor. „Capul reţelei a mai fost condamnat tot pentru aceaşi faptă. Tinerii aveau un plan bine stabilit, cu o zi înainte de a săvârşi infracţiunea mergeau demontau radiatoarele, iar a doua zi le transportau cu autoturismul“, a declarat comisarul şef Constantin Budidici din cadrul Poliţiei Transporturilor.

Prejudiciul se ridică la peste jumătate de miliard de lei vechi. Toate radiatoarele furate au fost valorificate la fier vechi. Oamenii legii încearcă acum să vadă dacă mai pot recupera ceva.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite