Craiova: Principalul suspect în cazul bătrânei ucise şi îngropate în beciul casei a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiu victimei, în vârstă de 44 de ani a fost prins de oamenii legii. Bărbatul este acuzat de omor şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Nicolae Miculescu le-a spus anchetatorilor că s-a certat cu mama lui pentru că nu îi a vrut să î idea o sumă de  bani. A pus mâna pe un par şi i-a dat în cap victimei, iar după ce aceasta a decedat, a îngropat-o în pivniţă, sperând că nimeni nu va descoperi macabre crimă. Fiul victimei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat  la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Este acuzat de omor şi riscă să stea 25 de ani în spatele gratiilor.

Fiul vicimei a fost reţinut

image

Vecinii susţin că, Maria Popa, în vârstă de 68 de ani era bătută zilnic de cei doi copii, care se îmbătau şi făceau scandal. Principalul suspect în acest caz este fiul bătrânei, care a dispărut şi el de acasă. „ Noi am întrebat unde este vecina, iar fiica ei îmi spune că s-a dus să o caute pe Elodia. Noi am crezut că a plecat la sora ei la Izvoare, dar săraca era moartă. A îngropat-o în beciul casei. Ce bătaie mânca de la fiul ei, asta drept mulţumire că l-a crescut.“, a spus Viorica Ciurezu.

Beciul unde a fost îngropată bătrâna

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite