Principalul suspect al accidentului feroviar se pensionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se împlinesc două luni de la deraierea acceleratului 1692, în apropiere de Cârcea. Suspectul Florin Vlad lucrează în continuare la Regionala CFR, ca muncitor necalificat, şi urmează să fie pensionat.

Florin Vlad, de 53 de ani, bărbatul cercetat pentru nenorocirea care s-a produs în septembrie,nu va fi pensionat pe caz de boală, ci pentru că a ajuns la limita de vârstă. Conducerea Regionalei CFR Craiova a înaintat Casei Judeţene de Pensii Dolj o cerere în acest scop. „În perioada 1-5 noiembrie am depus dosarul. S-a ajuns la concluzia că angajatul CFR întruneşte toate condiţiile necesare pensionarii“, a declarat Cristian Căţilă, din cadrul Regionalei CFR Craiova. Acesta a mai spus că, deşi persoana în cauză are 53 de ani, el poate ieşi la pensie înainte de 65 de ani, pentru că a lucrat mai bine de 18 ani la grupa I de muncă şi, potrivit legii, are acest drept.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla la ce stadiu se află ancheta în cazul celei mai mari catastrofe feroviare din ultimii ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite