Craiova: Primul ghid pentru copii cu dizabilităţi a fost lansat în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii World Vision au prezentat ghidul pentru copii cu dizabilităţi
Reprezentanţii World Vision au prezentat ghidul pentru copii cu dizabilităţi

Biroul Zonal Dolj al World Vision România a lansat astăzi. cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, primul ghid adresat părinţilor care au copii cu astfel de probleme, cu titlul „Toţi copiii au drepturi egale!“

Cu acest prilej au participat reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Universităţii din Craiova - Facultatea de Kinetoterapie, ai Mitropoliei Olteniei şi ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. „Ghidul realizat de World Vision oferă o abordare complexă şi structurată a problematicii incluziunii sociale a copiilor cu dizabilităţi. De asemenea, pune la dispoziţie informaţii importante atât pentru părinţii care au copii cu nevoi speciale, cât şi pentru specialiştii şi persoanele care interacţionează cu aceştia“, a declarat Ileana Savu, secretar de stat în cadrul ANPDC.

Ghidul este conceput şi editat în limba engleză de biroul regional al World Vision Internaţional. Acesta a fost tradus în şapte limbi şi lansat în alte şase ţări din regiune.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite