Craiova: Primul bal de caritate din Bănie, pentru tinerii cu autism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR), filiala Craiova,. „Balul copilăriei eterne“ va avea loc pe 12 aprilie.

Balul este parte a campaniei ANCAAR Craiova „Copilărie eternă“, demarată cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, 2 aprilie. În cadrul acesteia, în perioada aprilie-mai 2011, în parteneriat cu Asociaţia de Terapie Comportamental- Aplicată  Bucureşti (ATCA) se vor distribui ghiduri de intervenţie pentru persoanele cu autism, în cabinetele medicale din Dolj,  la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă Craiova, precum şi în unităţile de învăţământ din Bănie.

Rezervarea unui loc pentru „Balul copilăriei eterne“, de pe 12 aprilie, de la restaurantul „Green House“ din Craiova, se face contra sumei de 100 lei. Ţinuta de seară este obligatorie.

Spectacolul este oferit de Quartetul de coarde „Prelude“, de „Duo Classic“ Tavi Gorun şi Corina Stănescu, de Ella & Bogdan, soprana Anca Pârlog şi dansatori profesionişti. Din program face parte şi o prezentare de modă, ce va fi urmată de o licitaţie. Pe lângă obiecte vestimentare sunt scoase la licitaţie şi lucrări de artă plastică donate de Aurora Speranţa, Silviu Bîrsanu şi Emil Segărceanu. Interpretul de folk Ducu Bertzi este unul dintre invitaţii balului.

Fondurile  obţinute în urma  evenimentului vor fi folosite  pentru susţinerea activităţilor de recuperare a celor 12  adolescenţi şi tineri cuprinşi în programul Centrului de zi „dr. Innocenzo Fiore“ din Craiova, de pe strada Dimitrie Gerota nr. 3.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite