Craiova: Primul antrenament al alb-albaştrilor, în regim de silenzio stampa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Papură (dreapta) a condus primul antrenament al Ştiinţei din 2010
Corneliu Papură (dreapta) a condus primul antrenament al Ştiinţei din 2010

Universitatea Craiova s-a reunit în tăcere pentru retur. Jucătorii s-au adunat la cantonamentul din Lunca Jiului, iar apoi au efectuat prima şedinţă de pregătire din 2010 fără a da vreo declaraţie.

Antrenamentul a fost condus de Corneliu Papură, tehnicianul echipei a doua, şi de  secundul George Biţă, şi a constat doar în alergări uşoare şi stretching.

La şedinţă au participat toţi cei 20 de jucători care au efectuat de vineri vizita medicală, plus Florin Şoavă. Acesta a fost anunţat că este liber să-şi caute altă echipă, dar că poate rămâne şi la Ştiinţa, dacă acceptă diminuarea salariului. Până să ajungă însă la un acord cu Craiova sau să-şi găsească alt angajament, jucătorul de 31 de ani s-a prezentat la pregătire. 

Ceilalţi 20 de alb-albaştrii au fost portarii S. Lung Jr. şi Mecea şi jucătorii V. Găman, I. Găman, Giurcă, Ologu, Dina, Roman, Crăciun, Buşu, J. Nicolae, R. Barbu, Firţulescu, Gângioveanu, I. Popescu, Gogoşoiu, Buleică, Bărboianu, Fl. Costea şi M. Costea.

Alţi opt jucători au efectuat astăzi vizita medicală şi au fost scutiţi de antrenament, ei urmând să înceapă pregătirea de mâine. Este vorba de noua achiziţie Sorin Răducu, Eugen Trică, Vali Badea, Vali Bădoi, Andrei Prepeliţă, Spase Dilevski, Michael Baird şi Peter Merlier. Dintre ei, doar „veteranul“ Trică (foto) a dat o fugă până la cantonament, însă doar pentru a-i saluta pe colegii săi.
În Bănie, mai urmează să ajungă şi Julius Wobay, care a fost blocat la Londra din cauza vremii nefavorabile. El se va alătura lotului în aceste zile, cert fiind că joi, la prima şedinţă cu olandezul Mark Wotte, leonezul va face parte din echipă.

Universitatea Craiova, la antrenament
Corneliu Papură şi Eugen Trică, la cantonament

Atacantul Alexandru Piţurcă se află şi el în Craiova, dar nu s-a prezentat la reunire. El s-a înţeles verbal cu oficialii Ştiinţei, însă ultimul cuvânt îl va avea tehnicianul Mark Wotte. Universitatea Craiova se va despărţi de australienii Rose şi Mitchell, dar aceştia trebui să-şi regleze mai întâi conturile cu clubul oltean.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite