Primarul agresat din Dolj: "Cei care m-au bătut aveau arme de vânătoare. Pe soţia mea au tras-o de păr, au strâns-o de gât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Mischii spune că a trăit momente de groază ieri, când el şi soţia au fost loviţi de doi tineri. Edilul spune că a încasat bătaie pentru că le-a cerut agresorilor să nu mai tragă cu arma lângă stradă.

Gheorghe Popa, de 49 de ani, susţine că a fost aseară agresat de doi tineri, în timp ce se întrepta spre casă. "La un moment dat, am văzut nişte tineri că trăgeau cu arma exact lângă Drumul Naţional. Am oprit maşina să le atrag atenţia să se ducă mai încolo, dar ei atunci au început să fie violenţi. Nu ştiu ce i-a deranjat, poate că le-am făcut observaţie. Eu nu i-am jignit, nu am ridicat palma la ei, nu i-am provocat", a spus primarul. Edilul a venit în această dimineaţă la Institutul de Medicină Legală, însoţit de soţie, pentru a scoate certificat. Acesta spune că a scăpat ca prin minune din mâinile agresorilor. "M-au tras cu forţa din maşină, mi-au dat cu pumnii în spate, în abdomen, mi-au spart buza", a declarat astăzi Gheorghe Popa.

Primarul spune că bătăuşii l-au lovit cu pumnii şi în abdomen.

image

Primarul spune că şi soţia sa a fost victima violenţelor. "Când a văzut ce îmi fac, soţia a ieşit din maşină să le spună să mă lase în pace. Au luat-o şi pe ea, au tras-o de păr, au luat-o de gât, i-au dat cu pumnii în burtă. Aveau arme de vânătoare, normal că mi-a fost frică. În special soţia, care a fost operată de glandă tiroidă, a mai fost şi strânsă de gât... Eu am de asemenea probleme cu inima", a explicat primarul, care spune că scena se putea termina dramatic. "Dacă le mai ziceam ceva, mă terminau. Niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva, soţia e foarte speriată", a completat primarul. 

Acesta a depus ieri plângere la Postul de Poliţie din localitate. Edilul spune că agenţii au ajuns foarte târizu la locul faptei. "Eu am sunat la poliţie pe la 18.10 şi ei au ajuns cu vreo 50 de minute mai târziu. Mă luaseră la întrebări la telefon că de ce comună ţin, că să cheme agenţii de nu-ştiu-unde şi tot aşa", a adăugat Gheorghe Popa.

image

Oamenii legii spun că în acest caz au fost începute cercetările. "În jurul orei 18.20, a sesizat faptul că s-a întâlnit pe un câmp cu patru tineri care împuşcau nişte porumbei şi că s-a îndreptat spre aceştia, pentru a discuta. Gheorghe Popa susţine că un tânăr l-a agresat, provocându-i o excoriaţie la nivelul buzei inferioare. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Potrivit agentului Căprărin, tinerii aveau permis de port - armă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite