Prepeliţă ar vrea să plece de la Craiova: „Iau în considerare numai ofertele de afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, să gândeşte să prindă un contract mai bun şi spune că va analiza toate ofertele pe care le are, însă doar din străinătate.

„Ca orice fotbalist, îmi doresc să prind un contract mai bun. Voi analiza ofertele pe care le am, le iau în considerare numai pe cele din afară. La altă echipă din Liga I în afara Universităţii nu mă gândesc să joc“, a spus Prepeliţă pe site-ul oficial al clubului din Bănie.

Mijlocaşul oltean de 24 de ani se gândeşte şi la echipa naţională: „Aş vrea măcar o şansă la naţională să-i arăt lui Răzvan Lucescu ce pot. Vorbea foarte frumos în trecut despre mine, aşa că mă pot aştepta oricând să mă cheme la lot“.

Andrei Prepeliţă susţine că nu se aştepta că se lupte cu Universitatea pentru evitarea retrogradării, ci pentru un loc în cupele europene.

Când am venit la Craiova, nu mă aşteptam să joc la retrogradare, ci pentru cupele europene şi chiar pentru titlu. Şi cred că niciun suporter nu concepe altceva, doar un obiectiv măreţ este potrivit pentru un brand precum Universitatea. Ar fi păcat să nu realizăm ceva, fiindcă există potenţial la această echipă. Oricum, la Craiova, de obicei, după un sezon bun vine unul slab şi invers, aşa că ar fi timpul pentru un campionat bun“, a spus fotbalistul.

Vreau să uit sezonul trecut. Au fost multe cauze care au dus la această situaţie, în special schimbările prea dese de antrenori, dar şi plecările jucătorilor cu experienţă. Am numai 24 de ani, dar, în calitate de căpitan, am fost nevoit să preiau mult din presiunea ce apăsa pe tinerii din echipă. Le-am spus tot timpul că nu e nimic pierdut, am încercat să fac faţă şi să trag echipa după mine“, a mai spus Prepeliţă.

„Văd că în acest moment toate echipele din frunte reacţionează la nivelul băncii tehnice, al transferurilor, nu mi-aş dori ca noi să rămânem în urmă. Sper în câteva transferuri şi mai multă continuitate la nivelul băncii tehnice“, a încheiat Andrei Prepeliţă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite