Prepeliţă: „Dacă am fi retrogradat îmi căutam altă meserie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, a afirmat că presiunea a fost foarte mare la meciul cu Oţelul (scor 3-0) şi că o eventuală retrogradare l-ar fi făcut să se lase de fotbal.

Mijlocaşul oltean a dezvăluit că nu a avut asemenea emoţii nici la meciul din ultima etapă a sezonului trecut, când Ştiinţa a ratat prezenţa în Europa League. 

A fost o presiune foarte, foarte mare. Nici anul trecut, în ultima etapă, când am jucat pentru Liga Europa, nu am avut o asemenea presiune. Am jucat numai pentru victorie, nu ne interesa rezultatul celorlalte echipe. Am fost singurul care la pauză ştiam rezultatul de la Iaşi (1-0, n.r.), însă le-am spus că este 0-0. Trebuie să învăţăm din greşelile acestui sezon şi să nu le repetăm. În sezonul viitor, nu avem voie să nu jucăm pentru cupele europene“, a spus Prepeliţă după meci.

Mă gândeam de ce să mă apuc, de o altă meserie, dacă am fi retrogradat, pentru că nu aş fi jucat niciodată în liga a doua. Înaintea meciului, am văzut în vestiar un filmuleţ de cinci minute, cu toate lucrurile bune şi mai puţin bune din acest campionat, şi asta ne-a motivat şi mai mult“, a adăugat Andrei Prepeliţă, care a marcat golul de 2-0 al Craiovei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite