Craiova: Premiu în memoria lui Andrei Goreci, elevul înjunghiat mortal în apropierea liceului în care învăţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul „Andrei“, promovat în toată Oltenia
Proiectul „Andrei“, promovat în toată Oltenia

Patru tineri voluntari care au intrat în concursul „Andrei“ şi au militat pentru înţelegere, dovedind că s-au implicat în proiecte comunitare împotriva violenţei, sunt premiaţi de către Direcţia pentru Sport şi Tineret Dolj.

Ceremonia, găzduită de sala de şedinţe a Primăriei Craiova, urmăreşte să promoveze voluntariatul în rândul tinerilor, pentru o lume mai bună.
Prin acest premiu, ca şi prin inaugurarea spaţiului „Agora non violenţei Andrei“ la Teatrul Marin Sorescu, este reamintit voluntarul Andrei Goreci, elevul înjunghiat în toamna anului trecut în apropierea Liceului Teoretic Tudor Arghezi, şcoala în care învăţa. Adolescentul avea în palmares numeroase participări la acţiuni educative.

Proiectul „Andrei“ va ajunge în toate judeţele Olteniei, pentru a stimula inaugurarea de spaţii neconvenţionale unde tinerii să fie creativi şi să comunice deschis. Caravana va porni pe 7 iulie şi se va opri pe 30. Partenerii direcţiei în proiectul „Andrei“ sunt ONG-uri, Casa de Cultură a Sindicatelor, Consiliul Judeţean al Elevilor,  Casa de Cultură Traian Demetrescu şi Asociaţia Suporterilor Olteni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite