Craiova: (VIDEO) Prefectul de Dolj despre sindicalistul alergat pe holurile Prefecturii: A jucat teatru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, susţine că întreaga poveste despre tentativa de agresiune asupra sindicalistului Ringo Dămureanu, preşedintele sindicatului „Forţa Legii” este o pură invenţie a acestuia.

Georgescu a dat astăzi presei înregistrarea video care surprinde cursa sindicalistului pe holurile prefecturii. În filmuleţ, Ringo Dămureanu iese fugind pe holurile prefecturii spre ieşire, urmat de un prefect relativ calm, însă pe urmele sale. Prefectul se opreşte la un moment dat, strigând la jandarmii de la intrarea în instituţie să-l oprească pe Dămureanu şi să-i verifice telefonul. Înregistrarea nu surprinde însă momentul din anticamera biroului prefectului, unde Dămureanu susţine că Georgescu ar fi încercat să-l agreseze.

Eugen Georgescu a declarat astăzi că Dămureanu a venit „cu temă” la biroul prefectului, încercând să-l denigreze. „Eu doar am văzut pe cineva cu spatele care alerga, nu mi-am dat seama în primă fază despre cine este vorba. Se şi vede pe film că la un moment dat s-a oprit să vadă dacă îl mai urmăresc, ăsta e teatru! Eu am vrut doar să văd cine este cel care a încălcat regulamentul”,a spus Georgescu, negând faptul că ar fi încercat să-l agreseze pe Dămureanu.

 În plus, Georgescu susţine că de două săptămâni este hărţuit cu telefoane şi mesaje de liderul de sindicat de la Dolj. „Am nenumărate telefoane pe care mi le dă şi mesaje pe care mi le trimite de câte ori apare la televizor. Cred că vrea să îmi iau notiţe”, a spus Georgescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite