Craiova: Porţie de râs cu Stan şi Bran, astăzi „Fiii deşertului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Mustăţea, fan oltean al lui Stan şi Bran
Viorel Mustăţea, fan oltean al lui Stan şi Bran

Celebrii umorişti au ajuns din nou în casele oltenilor, în această dimineaţă, împreună cu ziarul Adevărul.

Cinefilii din Bănie văd în „Cascadorii râsului“ şansa de a scăpa pentru minute bune de stresul şi grijile cotidiene, pe care cei doi reuşesc să le anuleze prin glumele lor. Umorul din filmele cu Stanley Laurel şi Oliver Hardy, deveniţi celebri ca Stan şi Bran, este la fel de proaspăt ca în urmă cu câteva decenii, când cei doi intrau în vieţile oamenilor în ipostaze din cele mai haioase, smulgând hotohote de râs de la admiratori. Craioveanul Viorel Mustăţea îi urmăreşte de vestiţii cascadori ai râsului cu aceeaşi poftă ca atunci când era copil, iar singurele filmele bune pe care le putea privi erau acestea cu Stan şi Bran sau cele cu inegalabilul Charlie Chaplin.

„Au fost filmele copilăriei mele. Altele nici nu prea erau la vremea aia. Şi azi mă uit la ele cu mare plăcere, desigur când timpul îmi permite, pentru că din păcate nu prea avem parte de mult repaus“, spune tânărul, care îşi câştigă existenţa din şoferie. DVD-ul de astăzi, „Fiii deşertului“, cel de-al optulea din colecţia „Cascadorii râsului“, poate fi găsit la chioşcuri sau în Librăria Adevărul de pe strada Împăratul Traian numărul 9, la preţul de 11,99 lei.

Opt săptămâni sub semnul umorului

Odată cu „Fiii deşertului“ se încheie lista filmelor care au dat viaţă colecţiei „Cascadorii râsului“. Startul l-a dat „Un prostănac la Oxford“, pe 13 septembrie. Au urmat „Departe spre vest“, „Cazul de crimă“, „Legiunea străină“, „Căţelul buclucaş“, „Lupi de mare“ şi „Origini nobile“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite