Gică Popescu: „La Craiova e haos continuu. Antrenorul nu este lăsat să lucreze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Gică Popescu, nu-i dă mari şanse de reuşită lui Antonio Conceicao pe banca tehnică a grupării din Bănie.

„Baciul“ este de părere că la Ştiinţa nu antrenorul este problema, ci faptul că nu este lăsat să lucreze.

Nu-l ştiu pe Conceicao, dar ceea ce vă pot spune este că problema la Craiova nu este antrenorul, ci faptul că nu este lăsat să lucreze. Indiferent cine va veni la Craiova, Conceicao, Bonceicao, Tonceicao, nu va avea succes dacă nu va fi lăsat să-şi facă treaba. E nevoie de linişte, de stabilitate şi de un plan bine pus la punct, pe termen lung, care să aducă performanţe“, a declarat Gică Popescu pentru Cancan.

„Dacă eram în locul lui Conceicao, eu nu aş fi acceptat niciodată un contract pe o durată de un sezon. Asta arată clar intenţiile conducerii. În condiţiile acestea, şi Mourinho dacă ar veni antrenor la Universitatea nu ar putea garanta performanţa“, a mai spus Popescu.

La Craiova nu este nevoie de portughezi, e nevoie de linişte. Acolo sunt jucători talentaţi, niciodată acea zonă nu a dus lipsă de fotbalişti. Lipseşte însă organizarea şi răbdarea, este un haos continuu. Nu cred în acest proiect cu importul masiv de jucători. Poate la alte echipe dă roade, dar la Craiova mă îndoiesc“, a încheiat „Baciul“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite