Craiova: Poliţistul din Piscu care a accidentat mortal o femeie şi a fugit a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Surugiu, ajutor de post în comuna doljeană Piscu Vechi, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la doi ani şi jumătate de puşcărie.

Agentul a fost găsit vinovat după ce, în seara zilei de 29 martie 2010, a accidentat-o mortal pe Victoria Mitran, de 51 de ani, care mergea cu bicicleta pe aceeaşi direcţie de mers pe un drum de pe raza comunei Poiana Mare. Procurorii au demonstrat că Surugiu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că nici măcar nu a oprit maşina pentru a se interesa de starea victimei. Deşi accidentul s-a produs la sfârşitul lunii martie, Surugiu a fost arestat abia în aprilie, fiind reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Poliţistul a fost obligat la plata sumei a câte 10.000 lei daune morale către fiecare dintre cele trei părţi civile. Surugiu trebuie să le achite moştenitorilor victimei despăgubiri materiale. Ştefan Aurel trebuie să primească 5.029 lei, Ştefan Viorica 6.299 lei, iar Camelia Ţolea suma de 11.829 de lei.

Află mâine pe craiova.adevarul.ro mai multe amănunte despre acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite