Craiova: Poliţistul criminal lipseşte de la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce omul legii a dat bir cu fugiţii, rudele victimei spun că se încearcă muşamalizarea cazului şi că fapta poliţistului este inadmisibilă.

În momentul în care a spulberat-o pe Victoria Mitran, poliţistul se afla în uniformă, însă era în afara programului. Soţul victimei, Daniel Mitran, povesteşte că omul legii era sub influenţa alcoolului şi că şi-a continuat drumul nepăsător, deşi a lovit-o în plin pe Victoria şi a aruncat-o cinci metri în aer. „Am găsit-o într-o baltă de sânge. Poliţistul s-a întors la faţa locului, însă nu să vadă în ce stare era soţia mea, ci pentru că îşi pierduse numărul de înmatriculare. A avut viteză mare, peste 150 de kilometri pe oră“, a declarat bărbatul.

Se jură că n-a băut


Poliţistul Stelian Surugiu le-a spus anchetatorilor că nu a consumat băuturi alcoolice. În urma analizelor efectuate, s-a stabilit însă contrariul, iar aparatul etilotest a arătat clar că omul legii avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Alcoolemia indicată de aparatul etilotest e cauzată de faptul că am mâncat castraveţi muraţi“, a spus poliţistul care a lovit o femeie şi a fugit de la faţa locului.Oamenii legii au decis ca poliţistul să fie cercetat în stare de libertate. Este acuzat de omor din culp şi fugă de la locul accidentului şi riscă până la 15 ani de închisoare. Stelian Surugiu nu a intrat în concediu medical, însă nici la muncă nu a fost prezent.

Roata era la 500 de metri

Rudele victimei mai spun că se încearcă muşamalizarea cazului şi nu consideră normal ca un poliţist să omoare pe cineva şi să scape. „Soacra mea trebuia să vină la noi la vie să ne ajute. A fost practic spulberată de pe marginea drumului. O roată a bicicletei am găsit-o la 500 de metri de la locul accidentului. Noi vrem ca poliţistul să plătească pentru fapta lui, însă se vrea scoaterea acestuia basma curată. Noi nu înţelegem nici acum cum un om al legii a lovit mortal o femeie şi a plecat de la locul accidentului, fără să îi pese de ceva. Este inadmisibil acest gest“, a spus Valetin Pîscu, ginerele femeii înmormântate astăzi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite